Karaman Belediyesi ve yüklenici firmanın yol yapım çalışmaları devam ediyor. Belediye Fen İşleri birimi şehir merkezinde asfaltlama çalışmaları yaparken, yüklenici firmanın ekipleri de; Şehit Hamza Çetin Caddesi, 1. ve 2 Toki arası, İbrahim Öktem Caddesi (Üniversite yolu ve Sanayi yolu), Prof. Dr. Halil Cin Caddesi’nde ki yol yapım çalışmalarını tamamladı.

            Belediye Fen İşleri ekipleri şehrin bazı muhtelif yerlerinde ki asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladı, plan dahilinde çalışmalarına devam edecek. 
Çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayan yüklenici firma ise bugün itibariyle, Mut Caddesi’nde asfalt çalışmasına başlayacak. 
            
Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, “Karaman her yönden değişmeye devam ediyor. Bir yandan yeni tesisleri vatandaşlarımızın hizmetine sunarken diğer yandan şehrimize kalıcı çözümler üretmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kentimizin birçok bölgesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Özellikle asfalt ve kaldırım çalışması biten, Valilik kavşağından başlayıp Tokilere bağlanan yol tam bir prestij yolu olarak düzenlenecek. 50 metre genişliğinde ki duble yol çevre yolu gibi olacak” dedi.