Karaman'da yapılan törenle yunus ekipleri sertifikalarını alarak göreve başladı.

Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleşen törene Karaman Valisi Murat Koca, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akış, Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Karaman Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürleri ve polis yakınları katıldı.

Karaman Valisi Murat Koca, törende yaptığı konuşmada, “Karaman'ın bir eksikliğini bu vesile ile tamamlamış oluyoruz. Kural ihlali yapan ya da suç işleyen insanlar güvenlik kuvvetlerine yakalanmamak için kaçma yolunu tercih ediyordu. 4 tekerli araçlarla bunları takip etmeniz oldukça zor ama bundan sonra suçlular kaçarlarken bir daha düşünecekler. Yakalanma oranı eskiyle kıyaslandığı zaman son derece yüksek olacak. Karamanımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise konuşmasında, “Eğitimini tamamlamış 16 personelle motosiklet timlerini faaliyete geçiriyoruz. eğitim veren eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. Karaman'a ve teşkilatımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Yeni Yunus Timleri sergiledikleri muhteşem göstrerileri ve İmami Azam Camii İmam Hatibi Mehmet Şimşek tarafından yapılan duanın ardından törenle sertifikalarını aldılar.