Sosyal, sanatsal, kültürel, insani ve sportif faaliyetler yapmak adına yola çıkan ‘Hollanda Bizbize Karaman Vakfı’, bugüne kadar gerçekleştirdiği bazı faaliyetlerde gönüllü olarak katkıda bulunan kişilere Amsterdam Mesken Restoran’da yemek verdi.
 
Gerçekleşen yemeğe başta BizBize Karaman Vakfı yönetim kurulu, BATİM Başkanı Uğur Arısoy, Hollanda Türk Federasyon üyeleri Musa Aslan ve Ömer Erdem, bazı köy derneklerinin temsilcileri ile gönüllüler katıldı.
 
BizBize Karaman Vakfı Başkanı Fehmi Uzun, aslen Burhan köyünden olan Mesken Restoran Sahibi Ali Beke Serçeli’ye gönüllülerle buluşmaya vesile olduğu için teşekkür etti ve kendisine çiçek takdim etti.
 
Vakıf Başkanı Fehmi Uzun, “Hoogvliet kentinde gerçekleşen ‘engellilere yardım programı’ başta olmak üzere ‘bayram yemeği’, ‘arabaşı programları’, ‘Üç Boyutlu Karaman’ı Gezelim Programı’ gibi etkinliklerde BizBize Karaman Vakfı’na gönüllü olarak katkıda bulunan siz değerli hemşerilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Ve biliyorum ki, bundan sonra da gerçekleştireceğimiz programlarımızda sizler yine elinizden gelenin fazlasını yapacaksınız. Çevrenizdeki dostlarınızı da bu hizmet kervanına katacağınızdan eminiz. İzin öncesi ve sonrası gerçekleştirmek istediğimiz bazı faaliyetlerimiz olacak, bunları daha sonra sizlerle paylaşacağız.” şeklinde konuştu.
 
BizBize Karaman Vakfı Kadın Kolları Başkanı Süheyla Ayhan ile Ayşe Öztürk, Türkan Tanrıverdi, Canan Tok, Ayşe Takar, Hülya Akman, Sevil Şafakoğlu, Kerime Dursun, Ayten Uysal, Havva Kara, Ayşe Takar, Hülya Bucak, Aynur Baş, “Bugün bizleri biraraya getiren ve tanışmamıza aracılık eden BizBize Karaman Vakfı yönetimine ve evsahibi Mesken Restoran’a çok teşekkür ediyoruz. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Karaman için elimizden gelen herşeyi yapmak için çaba sarfedeceğiz.” şeklinde duygularını dile getirdiler.
 
Tatlı ve Türk çayı eşliğinde süren sohbet saatlerce sürdü.
 
Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu
Amsterdam / Hollanda