Kırıkkalespor’un taraftar gruplarından Muhafızlar üyeleri dernekleşme sürecini tamamlayarak dernek binasının açılışını yaptı.

Muhafızlar Taraftar Grubu Derneği açılışı Yenidoğan Mahallesi 607 Sokak üzerinde derneğin bulunduğu binanın önünde yapıldı. Açılış konuşmasında taraftar liderinden Deniz Eren, kendilerinin dernekleşme süreci vesilesiyle çok heyecanlı olduklarını ve bu süreçte kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

“Taraftarlık birlik ve beraberliği sahaya yansıtmak demektir”

Açılış konuşmasında taraftar grubu olmanın birlik ve beraberlik içerisinde olup bunu sahada bulunanlara yansıtılması anlamına geldiğini belirten Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, “Kırıkkalespor kulübümüz, inşallah bundan sonraki dönemde, geçmişte yaşadığı bir takım sıkıntıları unutarak çok daha güzel yerlere gelecek. Eğer bizler bugün burada göstermiş olduğumuz birlik beraberliği önümüzdeki dönemde diğer taraftar gruplarıyla da beraber bütün Kırıkkale taraftar grupları olarak sergileyebilirsek başarının geleceğine inanıyorum. Derneğimizin özellikle taraftar grupları arasındaki kardeşliği, beraberliği geliştirilmesine, onların kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına ve en önemlisi de ilimizde sporun sevdirilmesine, futbolun sevdirilmesine ve geliştirilmesine katkıda bulunması temennisiyle hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Ayrıca, açılışa Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Muhafızlar Taraf Grubu Derneğinin Başkanı Çetin Pekeç katıldı.