JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi, 10 yıl boyunca paylaştığı değerleri kutlayacağı birbirinden farklı etkinliklerde misafirlerini, ’Neonyıl’ konseptiyle karşılayacak.

Eğlence, oyun, arkadaşlık, alışveriş, sevgi, paylaşım, keyif ve anılarla dolu geçen 10 yıl, Eskişehir ve bölgenin tek outlet ve yaşam merkezinde doyasıya yaşandı. Bu kapsamda NeoPlus Alışveriş Merkezi, neon dekorlar ile ışıldarken, alışveriş merkezi içerisine kurulan 10. yıl tünelinde, misafirler açılıştan bugüne kadar zaman yolcuğu yaşayacak. Şehrin farklı noktalarının yanı sıra alışveriş merkezi içerisinde gezecek Neon Adam’ın arkasında bulunan QR kodunu okutanlar, salla kazan kampanyasına katılıp yüzlerce hediyeden birini kazanma şansı elde edecek.

Eskişehirliler Buray ile coşacak

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, 23 Eylül Cumartesi saat 20:30’da NeoPlus’ın 10. yılı ve Tepebaşı Belediyesi 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapanış konseri kapsamında Eskişehir’de olacak. NeoPlus açık otopark alanında düzenlenecek ve devasa pastanın kesilip eğlencenin doyasıya yaşanacağı özel geceye tüm Eskişehir halkının davetli olduğu bildirildi. Ayrıca, 18 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında Neoplus’tan alışveriş yapanlar Petrol Ofisi işbirliği ile gerçekleştirilecek kampanyada hediye akaryakıt sahibi olacakları belirtildi. Yıl sonuna kadar birçok sürpriz, etkinlik, konser ve kampanyalar ile karşılayacak olan NeoPlus Outlet, 10’uncu yılında hayata kattığı artılarla ziyaretçilerine hizmet vermeye devam edecek.