Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Voleybol Bölgesel Ligi grup müsabakalarında birinci olan Hakkâri Kız Teknik ve Meslek Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımını makamında kabul etti.

8-11 Şubat 2017 tarihleri arasında Şırnak’ın Silopi ilçesinde yapılan Voleybol Bölgesel Ligi grup müsabakalarında birinci olan Hakkâri Kız Teknik ve Meslek Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımı elde ettiği başarıyı Vali Toprak ile paylaştı. Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdiresi Hülya Korkmaz, Voleybol İl Temsilcisi Fahri Güldal, kulüp idarecisi M. Arif Tatlı ve antrenör Kerim Güldal ile birlikte Vali Toprak’a ziyarette bulunan sporcular, 2-5 Mart 2017 tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılacak olan voleybol grup finallerinde Hakkâri’yi temsil edecekler.

Kendilerine sağlanan desteklerden dolayı Vali Toprak’a teşekkür plâketi takdim eden sporcular, hedeflerinin final müsabakalarında Hakkâri’yi en iyi şekilde temsil etmek ve şampiyon olup ikinci lige çıkmak olduğunu ifade ettiler.

Vali Toprak, Voleybol Bölgesel Ligi grup müsabakalarında dereceye giren sporcuları tebrik ederek, Diyarbakır’da yapılacak olan grup finallerinde de başarılar diledi.