Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Emanullah Gündüz, İhlas Haber Ajansı (İHA) bürosunu ziyaret etti.

16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı referandum çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren YDP Genel Başkanı Gündüz İHA Hakkari Temsilcisi Gazeteci Feyzullah Taş’da makamında ziyaret etti.

Hakkari’nin Durankaya beldesi başta olmak üzere kent merkezinde referandum çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Genel Başkan Gündüz, yöre halkının kendilerini sıcak bir şekilde karşıladığını söyledi. Objektif haberleri ile dünyada isminde sıkça söz ettiren İHA’ya övgüler yağdıran Genel Başkan Gündüz, başarıların devamını diledi. Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere Doğu ve Günedyoduğu Anadolu bölgesine ’Evet’ için yollara düştüklerini belirten Gündüz, Ak Partinin halka hizmetin en iyisini sunduğu için referandum çalışmalarında kendilerine destek verdiklerini söyledi. Halka hizmetin en iyisini yapan hangi parti olursa daima yanlarında olacaklarını anlatan Gündüz, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarında Evet diyeceklerini söyledi.

Bir süre İHA Temsilcisi Taş ile görüşen Genel Başkan Gündüz, daha sonra kamu kurum ve kuruluşlardaki ziyaretlerini sürdürdü.