İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yarın ilçeye geleceğini söyledi.

Başkan Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatında yaptığı açıklamada, “Referandum ile ilgili çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni sistem ile çift başlılık sona erecek. 16 Nisan’da Güçlü Türkiye için ‘evet’ diyeceğiz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu İskenderun’a gelerek, halkımız ile buluşacak. Tüm halkımız davetlidir” açıklamasında bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Cuma günü yani yarın saat 14.30’da AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı binası önünde halkımız ile buluşacaktır. Tüm halkımız davetlidir. Bizler referandum ile ilgili çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında bilgiler veriyoruz. Bu sistem ile çift başlılık sona eriyor” dedi.

Büyük ve güçlü Türkiye için ‘evet’ diyeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bu sistem ile Cumhurbaşkanlığı ile Başbakanın yetkileri birleştiriliyor. Cumhurbaşkanı yürütmenin başı oluyor. Yönetimde çift başlılık ortadan kalkıyor. Cumhurbaşkanı ve Başbakanlar arasında bugüne kadar yaşanan siyasi gerilim ve krizler bitiyor. Daha istikrarlı bir yönetim geliyor. 16 Nisan ülkemiz için çok önem taşıyor. Bu vesile İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu halkımız ile buluşacak. Tüm halkımız davetlidir” şeklinde konuştu.