Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik "İhtiyacın Varsa Al Götür, İhtiyacın Yoksa Al Getir" yardım kampanyası başlatıldı.

İlçe müftülüğünce Nursan Camii yanında bulunan ek hizmet binasında başlatılan yardım toplama merkezine bırakılan giysiler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara veriliyor.

İlçe Müftüsü Hüseyin Taner, kısa bir süre önce "İhtiyacın Varsa Al Götür, İhtiyacın Yoksa Al Getir" kampanyası başlattıklarını belirterek, "Hayırseverlerimiz ve vatandaşlarımız giymedikleri kıyafet ve ayakkabıları getirip yardım toplama merkezine bırakıyor. Buraya bırakılan giysileri ihtiyaç sahibi insanlarımız buraya gelip beğendikleri kıyafetleri görevlilerimizin gözetiminde alıyorlar. Hayır yaparken sağ elin verdiğini sol el görmeyecek şekilde yapmalıyız, müftülük olarak getiren ve götürenlere aracılık ediyoruz. Buraya getireni de götüreni de tanımıyoruz. Yapılan her şey insan içindir” dedi.

Ramazan ayı süresince devam edeceği belirtilen kampanya ile ilçe merkezi ve mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile öğrencilerin buradan istifade ettirilmenin hedeflendiği kaydedildi.