Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) tarafından başlatılan 2016 Kurum İçi Değerlendirme Raporu Hazırlık Çalışmaları Toplantısı Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya başkanlığında yapıldı.

Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda bir önceki toplantıda oluşturulmuş olan Yönetim Sistemleri Çalışma Grubu, Araştırma Geliştirme Faaliyetleri Çalışma Grubu ve Eğitim Öğretim Faaliyetleri Çalışma Grubu hazırlamış oldukları çalışmaları hakkında Rektör Kaya’ya bildi verildi.

Toplantıda Yönetim Sistemleri Çalışma Grubu, üniversitede uygulanan kalite güvence sistemi kapsamında, misyon, vizyon ve hedeflerimize ulaşmak için yapılan faaliyetlerin, kalite güvence süreçlerinin, iyileştirme faaliyetlerinin ve yönetim sistemi alanında yapılan çalışmalar hakkında hazırlamış oldukları çalışmayı sunarken, Araştırma Geliştirme Faaliyetleri Çalışma Grubu Üniversitenin araştırma stratejisi ve hedefleri, Araştırma kaynakları, Araştırma kadrosu ve Araştırma performansının izlenmesi ve İyileştirilmesi başlıklarını içeren taslak çalışmalarını katılımcılarla paylaştılar.