Karaman’ın Ayrancı ilçesinde belediye ekipleri durmaksızın çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilçe girişinden aşlayan cadde üzerindeki evlerin mavi beyaza boyanması ile çehresi değişen ilçenin yolları da elden geçiyor.
Yollarda yapılan asfaltlama çalışmaları ile iyice güzelleşen ilçe merkezi beğeni toplamaya devam ediyor. Asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Ayrancı belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, ‘’Bir yandan mavi beyaz cephe boyamaları, diğer yandan alt yapı çalışmaları derken asfaltlama çalışmalarımız da bitme aşamasına geldi. İstasyon Caddesi’nin hem alt yapı hem asfaltlama çalışmaları bitmiş durumda. Hemşerilerimize hayırlı olsun. Öte yandan Yurt Caddesi başta olmak üzere asfaltlama çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bu yaz aylarını çalışmalar açısından oldukça verimli kullanmaya gayret ediyoruz.’’ Dedi. Her geçen gün daha da değişen Ayrancı’nın hak ettiği hizmeti Yüksel Büyükkarcı’dan gördüğünü belirten vatandaşlar, ‘’Başkanımız karınca gibi belediye ekiplerini boş durdurmuyor. Gece gündüz ilçenin her bir yanında çalışmalar devam ediyor.’’ Dedi.
Sosyal medya üzerinden övgülerini dile getiren vatandaşlar, ‘’Gelen geçen güzel Ayrancımıza hayran kalıyor. Bir şey değişiyor, her şey değişiyor Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin’’ dediler.
Ayrancı'da asfaltlama çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor.