Başyayla Belediyesi tarafından Bayır-Bucak Türkmenleri için topladığı yardım kamyonları, Başyayla İlçe Kaymakamı Hamza Özer, Başyayla İlçe Müftüsü İrfan Açık, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve vatandaşlar tarafından dualar eşliğinde Başyayla Belediyesi  önünden hareket etti.

Yardım kamyonlarının yola çıkarılması ve yardımlar konusunda açıklama yapan Ayrancı Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Bayır-Bucak Türkmenleri için yardımda bulunan İlçe merkezi ve köylerden toplanan yardımlardan dolayı herkese teşekkür etti.

Başkan Bulgurcu; "Dünyanın neresinde bir mazlum var ise, Biz Başyayla olarak onun yanındayız. Suriye’de Esad rejimi ile Rusya ve İran’ın tehditleri altında olan bombalı saldırılar sonucu oturdukları yerleri terk eden Bayır-Bucak Türkmenlerinin yaralarını nispeten de sarabilmek için, İlçemiz ve Köylerimiz ile birlikte her türlü yardımlar yüklenerek ihtiyaç sahipleri için yola çıkarılmıştır” dedi. Cenabı Allah katında yardımların kabulünü diler, Yüce Rabbimden Bayır-Bucak kardeşlerimize güç, kuvvet vermesini ve davalarında yardımcı olmasını niyaz ederim." dedi.