Ermenek’te Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “BEBESTAD” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Proje kapsamında ilki Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen projenin ikinci etabı Güneyyurt Hurşit Akpınar İlkokulu ve Çamlıca köyü ilk ve ortaokullarında düzenlenen atletizm etkinlikleriyle devam etti.  Yoğun ilgi gören projeye koşu, atlama ve atma kategorilerinde toplam 470 öğrenci katıldı.

6-12 yaş grubu çocukların oluşturduğu ve tatlı rekabetin yaşandığı yarışlarda ailelerde çocukların heyecanına ortak oldu. Eğlenceli ve bir o kadarda zevkli geçen yarışlarda çocuklar doyasıya eğlenirken yaşanan tatlı rekabet renkli görüntülere sahne oldu.

Proje kapsamında dereceye giren öğrencilere ödülleri Güneyyurt Belediye Başkanı Celil Yağız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş İlkıdır, Okul Müdürleri Hasan Bayındır, İltimur Uygur, Şube Müdürü Hasan Açıkgöz, Müdür Yardımcısı Süleyman Kiraz ve antrenör Melikşah Katman tarafından verildi.

Projede görev alan antrenör ve gönüllü hakemlere plaket ve ödülleri ise Güneyyurt Belediye Başkanı Celil Yağız, Güneyyurt Hurşit Akpınar İlkokul Müdürü İltimur Uygur ve Çamlıca Köyü İlkokul Müdürü Hasan Bayındır tarafından verildi.