İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne atanan Mehmet Yıldız, ilgili merkez de, engelli ve yaşlı işlemleri, KMÇ (Korunmaya Muhtaç Çocuk) işlemleri, evlat edinme işlemleri, evde bakım hizmeti işlemleri, SED (Sosyal ve Ekonomik Destek) işlemleri, Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair 6284 sayılı kanun kapsamında yapılacak işlemlere ait hizmetler verileceğini belirtti.

Yıldız: “Binanın tahsis edilmesinde ve açılmasında her türlü yardımı yapan Belediye Başkanımız Uğur Sözkesen’e ve Belediye Meclis üyeleri ile ilçe Teşkilatına, ayrıca açılış işlemleri için her türlü desteği veren Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan ve Milletvekillerimiz ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Armağan Yıldırım ve İl Müdürümüz Servet Türegün’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal Hizmet Merkezi, Meydan Mah. Prof. Dr. İbrahim Ceylan Cad. No: 6 (Eski Sağlık Ocağı) Ermenek/KARAMAN adresinde hizmet vermekte. Vatandaşlar, (338) 716 3636 - (338) 716 3634 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler.