Karaman Gençlik Kulübü, yereldeki yöneticiler, kulüpler ve derneklerle işbirliğine devam ediyor.
Karaman Yıldız Gençlik ve Spor Kulübü ve Karaman Gençlik Kulübü Derneği’nin işbirliği sonucunda gerçekleştirilecek olan “Save a Life, Save The World ( Bir Hayat Kurtar, Dünyayı Kurtar) ” isimli Erasmus Gençlik Hareketliliği projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi. 17-26 Nisan 2016 tarihleri arasında Arnavutluk, Azerbaycan, Ukrayna, Romanya, Estonya, Litvanya, Yunanistan ve Türkiye’yi temsilen 45 genç Ermenek ilçemizde projeyi gerçekleştirecekler.
Proje nedeniyle Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör ve Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen makamında ziyaret edildi.
Ziyarette konuşan Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör; "Ermenek'te bu tarz projelerin yaygınlaştırılması gerekmektedir. Bu proje vesilesiyle Ermenek'te de uluslararası projelerin yapılabiliyor olması adına ilk örnek olacaktır. Ayrıca Ermenek'te uluslararası bir proje yapılacak olması hem Ermenek hem de gençler ve vatandaşlarımız için çok önemlidir." dedi.
Kulüp yetkilileri ise, “Ermenek'te gerçekleştireceğimiz projemize gerekli olan tüm desteği sağlayacağını bildiren Ermenek Kaymakamı Sayın Eyyüp Güngör’e ve Ermenek Belediye Başkanı Sayın Uğur Sözkesen'e en içten dileklerimizle teşekkür ederiz.” dediler.