Ermenek Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Başkan Yardımcısı Salih Erkmen, birim müdürleri, meclis üyeleri ve basın temsilcileri katıldı.
Başkan Uğur Sözkesen, seçimden bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.
Özellikle mali yapıda gelinen iyi noktaya dikkat çektiği değerlendirme toplantısında, Ermenek’te yapılan yol, kaldırım, duvar çalışmaları; proje imar çalışmaları, su-kanalizasyon çalışmaları, çevre düzenlemeleri, araç filosu, kent uygulamaları, turizm çalışmaları, sosyal sorumluluk ve eğitim çalışmaları, kültürel ve sportif faaliyetlerde değerlendirmeler yapıldı.
Daha iyi bir Ermenek için hizmette sınır tanımadıklarını ifade eden Sözkesen; “Rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında ciddi projelerle karşınızda olduk ve olmaya da devam edeceğiz Göreve gelirken 5 yılda 50 yıllık hizmet üretmek demiştik. İki yılda Söz verdiğimiz vaatlerimizin birçoğunu gerçekleştirdik hatta bir adım öne giderek vaatlerimiz dışında da birçok uygulama ve proje ürettik.” dedi.
Değerlendirme toplantısı sonrası Ermenek Belediyesi tarafından yapılacak projelerle Türkiye’nin sayılı su merkezlerinden biri olabilecek olan baraj gölünde tur düzenlendi.