Ziyarete, İlçe Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, Sulh Hukuk İnfaz Hakimi Tuğce Yücel, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Servet Kaya, İl Genel Meclisi Üyeleri Eyüp Çayır ve Abdurrahman Akgül, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yıldız, Belediye Encümen Üyeleri ve davetliler katıldı.

Öğle yemeğinde bir araya gelen davetlilere, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yıldız, kurumun ilçeye çok faydalı bir kurum olduğunu ve engelli ve yaşlı işlemleri, KMÇ (Korunmaya Muhtaç Çocuk) işlemleri, evlat edinme işlemleri, evde bakım hizmeti işlemleri, SED (Sosyal ve Ekonomik Destek) işlemleri, Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair 6284 sayılı kanun kapsamında yapılacak işlemlere ait hizmetlerin verildiğini belirterek kurum hakkında bilgi verdi.

Kuruluş Müdürü Mehmet Yıldız, Kaymakam ve Belediye Başkanı başta olmak üzere, Sosyal Hizmet Merkezinin ilçeye açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam ve Belediye Başkanı ise, ilçede bu hizmetlerin verilmesini sağlayan Sosyal Hizmet Merkezi çalışanlarına teşekkür ederek, ilçeye hayırlı olması temennilerinde bulundular.