Çalışma ile ilgili konuşma yapan Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı “Öncelikle yardımlarından dolayı Çelikler Holding’e  teşekkür ederim. En kalıcı yatırım eğitime yapılan yatırım düsturuyla, eğitim yuvalarımız olan okullarımızı güzelleştirmek adına ilçemizde bu tür çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Geleceğimiz teminatı olan çocuklarımızın daha temiz ve elverişli ortamlar da eğitim almaları bizim için her şeyden önce gelir” diyerek konuşmasını tamamladı.
Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam; “Okullarımıza yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ve Çelikler Holding’e teşekkür ederim. İlçemizdeki okullarda eğitim kalitesinin artmasına, çocukların sağlıklı ve sorunsuz kurumlarda eğitim almalarına önem veriyoruz. Sıcak asfalt çalışmasıyla öğrenciler tozlu ve çamurlu bahçe derdinden kurtulmuş oldu. İmkanlar çerçevesinde okullarımızın fiziki alanlarda yaşadıkları sıkıntıları çözmeye devam edeceğiz” dedi. 
Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Tüncer ise ;”Okulumuza yapılan bu çalışmalardan dolayı  Belediye Başkanımız Ali İhsan Alanlı ve Çeliktaş Holding’e teşekkürlerimi sunarım. Öğrencilerimiz artık daha güvenli ve temiz ortamlarda eğitimlerine devam edeceklerdir. Eğitim adına yapılan bu çalışmaların devamını diliyorum “dedi.