Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Gazipaşa’daki feci bir yangın sonrası evi yanan ve yangında dört yaşındaki oğlu Batuhan’ı kaybeden ilçemiz Yeşilyurt Mahallesinden Mahmut Yıldız’a acısını hafifletmek ve yaşadığı sıkıntıları unutturmak adına Belediye bünyesinde iş vermek suretiyle, aileye sosyal ve ekonomik destek sağladı.

Yaşanılan yangın felaketi sonrası yüreği yanan acılı babaya sosyal sorumluluk adına, Ülke genelinde önce yardım kampanyası düzenlendi. Buna ilave olarak Samur, aileye moral destek vermek için çalışabileceği ve hayatını normal şartlarda sürdürebileceği, belediyede bir iş imkanı sağladı.

Toplumda yardım ve dayanışma ruhunu canlı tutmak adına yaptığı bu tür faaliyetlerinden dolayı Sarıveliler halkı’da Belediye Başkanı Samur’a büyük destek verdi. Yıldız ailesi de duyarlılıklarından dolayı, Belediye Başkanı Hayri Samur ve alicenap Sarıveliler halkına teşekkürlerini iletti.

YARDIM KAMPANYASI

Sarıveliler Belediyesi Yıldız ailesi için yardım kampanyası düzenledi.

Sarıveliler Belediyesinden yapılan açıklamada; “22 Aralık 2015 Salı günü Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde elim bir yangın faciasında başta 4 yaşındaki oğlu Batuhan Yıldız’ı kaybederek büyük acılar yaşayan ve fakr-u zaruret haline düşen hemşehrimiz Mahmut Yıldız’ı Belediyemizde işe başlatarak yardım kampanyası düzenledik. Zor zamanlarda birbirleriyle kenetlenmek gerektiğinin şuuruyla bütün hemşerilerimizi ve insanları yardıma  çağırıyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” denildi.