Düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Hasan Sadebıyık, Garnizon Komutanı Sedat Türk, Belediye Başkanı Hayri Samur, daire amirleri, önceki dönem belediye başkanlarının yakınları, İl Genel Meclis Üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar ve birçok davetli katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Akabinde Kuran’ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

“Sarıveliler’e hizmet etmiş, taş üstüne taş koymuş kim varsa hepsinden Allah razı olsun” diyen Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, “Ne mutlu bizlere ki, 50 yıldır elden ele dolaşan bayrağı gururla taşıyoruz. Sarıveliler’in bu günlere gelmesinde büyük emeği olan ve ebediyete intikal etmiş olan Belediye Başkanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum, hayatta olanlara ise sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Yaptıkları hizmetlerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum “dedi.

Sarıveliler’e hizmet eden mevcut Belediye Başkanı Hayrı Samur’a, ebediyete intikal etmiş olan başkanların ve 1967 yılında belediye oluşumuna katkı sağlayan muhtarların yakınlarına günün anısına plaket takdim edildi.

Başkan yakınları da bu anlamlı organizasyondan dolayı Başkan Hayri Samur’a teşekkür ettiler.