KIŞ ÖNCESİ KAYAK MERKEZİ YOLLARI BAKIMA ALINDI
Karaman’da kış aylarında son 2 yıl içinde kayak turizmine yelken açan Taşeli Bölgesinde kayak merkezine giden yolları bakıma alındı.
İlçenin Bozdağ mevkiinde bulunan Ermenek Bozdağ Kayak Merkezi yolu İl Özel İdaresi tarafından bakıma alındığı öğrenildi.
Ermenek’te kış turizmine büyük katkıda bulunan Ermenek Bozdağ Kayak Merkezinin otopark ve ulaşım yolunun iyileştirilmesi için çalışma yapılması Taşeli Kent Konseyi’nde gündeme alınarak ilgili makamlara iletilmesinden sonra Karaman İl Özel İdaresi ekiplerince çalışmalara başladığı belirtilerek  malzeme ile iyileştirme yapıldı. Şu anda yine İl Özel İdaresi ekiplerince kış aylarında büyük sıkıntı çekilen park sorununu çözmek için iş makineleri ile otopark yapımı devam ettiği ve daha önce çok küçük olan otoparkın çalışmalar tamamlandığında 4 katına çıkacağı öğrenildi.
Ayrıca kayak pisti üzerinde bozuk satıhların tamiratının yapılmakta olduğu ve genişletilme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Ermenek Bozdağ Kayak Kulübü yetkilileri yapılan çalışmalarda emekleri bulunan Karaman Milletvekili Lütfi Elvan’a, danışmanı Ali  Aydoğmuş ile Karaman İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür etti.