Akdeniz’in ezgileri Kartal’da düzenlenen konserde yankılandı. Konsere katılan Kartallılar seslendirilen Akdeniz şarkılarıyla unutulmaz bir akşam yaşadı.

Kartal Belediyesi tarafından yıl boyu kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Akdeniz’in Renkleri ve Sesleri’ konserinde Akdeniz ezgileri Kartallı müzikseverlerle buluştu. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede Yunan, Yahudi, Arabik, İspanyol ve Türk müziklerinden oluşan eserleri seslendiren sanatçılar konsere katılanları adeta büyüledi. Duygusal ve hareketli parçaların seslendirildiği geceye Kartallılar büyük ilgi gösterdi.

“KARTAL’DA YILIN 12 AYI KÜLTÜR VE SANAT FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR”

Kartal’da yılın 12 ayı kültürel ve sanatsal faaliyetlerin devam ettiğini vurgulayan Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, “Akdeniz’in Renkleri ve Sesleri adlı program yıl boyunca yapmış olduğumuz kültür sanat etkinliklerimizden birisi. Halkımızın da yoğun katılım gerçekleştirdiği bu etkinler yıl boyunca devam edecektir. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün sanata ve kültüre vermiş olduğu değeri bildiğimiz için çalışmalarımızı da bu yönde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Uçar, Kartal Belediyesi’nin 14 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği ‘Balık Festival’ini hatırlatarak Kartal Belediyesi tarafından tüm Türkiye’nin davet edildiğini vurguladı.

Öte yandan konsere katılan vatandaşlardan Şükrü Köse, Kartal Belediyesi’ne düzenlenen konserden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, kültür sanat etkinliklerine tüm Kartallıların katılması gerektiğini söyledi.