Ünlü şarkıcı Kutsi, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği dev öğretmenler günü etkinliğinde 6 bin öğretmen ve aileleriyle buluştu.

Bağcılar Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 6 bin öğretmen ve ailesini ünlü şarkıcı Kutsi ile bir araya getirdi. Kendileri için düzenlenen gecede buluşan öğretmenler, Kutsi’nin seslendirdiği şarkılarla keyifli dakikalar yaşadı. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen dev etkinlikte emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri takdim edildi. Programda ayrıca mesleğe yeni başlayacak olan 350 stajyer öğretmen hep bir ağızdan mesleğe başlama yemini etti.

Etkinlikte yaptığı konuşmada öğretmenlere seslenen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Hiç bitmeyen hizmet aşkıyla size emanet ettiğimiz yavrularımızın yetişmesi için gösterdiğiniz çaba ve başarıdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyor, öğretmenler gününüzü en içten duygularımla tebrik ediyorum. Sözlerimin başında görevlerini fedakarca yapan şehit olan tüm öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum. Bağcılarımızda 6 bin civarında öğretmen kadromuz ve aileleriyle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

ÖĞRETMENLERDEN KORO VE HALK OYUNU GÖSTERİSİ

Gecede öğretmenlerden oluşan ‘Öğretmenler Korosu’ seslendirdiği şarkıları meslektaşlarına armağan ederken yine öğretmenlerden oluşan Türk Halk Oyunları ekibi ise sergilediği oyunlarla renkli görüntüler oluşturdu.

Öte yandan kutlamaya katılan öğretmenlerden Serkan Ekmen ve Mürvet Yılmazer geceden dolayı memnun olduklarını belirterek meslektaşlarının oluşturduğu koroyu dinlemekten mutluluk duyduklarını belirttiler.