Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 19’uncu Geleneksel Gençlik Şöleni’nde 500 başarılı öğrenci çeyrek, yarım ve tam altınla ödüllendirildi.

Bağcılar Belediyesi tarafından bu yıl 19’uncusu düzenlenen Geleneksel Gençlik Şöleni’nde spor, eğitim ve sanat alanlarında başarılı olan yaklaşık 500’e yakın öğrenci çeyrek, yarım ve tam altınla ödüllendirildi. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şölende, barfiks ve basketbol gösterileri renkli görüntülere sahne oldu. Başarılı öğrencilere ödülleri Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından verildi.

Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Başkan Çağırıcı, “Bundan tam 19 yıl önce yani bu yıl 19’uncusunu gençlik şöleni ödül töreni. Bağcıların tarihiyle özdeşleşen 22 yaşındaki bir bağcılarda 19 yıl önce İltifat marifete tabiidir diyerek yola çıktık ve sizlerle birlikte birçok başarılara imza attık. Birçok başarıyı ödüllendirdik. Marifeti iltifatsız bırakmadık” dedi.

Gençlerin başarısı ile Bağcıların başarısını aynı orantıda olacağını ifade eden Başkan Çağırıcı, “İlk, orta ve liselerde okullarında birinci olan öğrencilerimize, seviye belirleme sınavlarından Yükseköğretime Geçiş ve Lisans Yerleştirme Sınavlarında dereceye giren öğrencilerimizde İstanbul, Türkiye ve uluslararası müsabakalarda derece elde etmiş sporcularımızı ve aynı zamanda Bağcılarımızdaki amatör spor kulüplerine verecek olduğumuz hediyelerle birlikte 500 civarındaki başarıyı ödüllendiriyoruz” diye konuştu.