Bağcılar Belediyesi’nde, emlak, çöp, ilan ve reklam vergilerini ödemek için gelen ilçe sakinlerine açık büfe yiyecek ve içecek ikramı yapılıyor.

Bağcılar’da yerel yönetimin en güzel örnekleri sergileniyor. Vergi işlemlerini yaptırmak için gelen ilçe sakinlerinin huzur içerisinde rahatlıkla işlemlerini yaptırabilmesi amacıyla personel tarafından her türlü yardım sağlanıyor. Teknolojiyi hizmet sektöründe en hızlı ve verimli kullanabilmek amacıyla “e-belediye” sisteminin hizmete sunulduğu Bağcılar Belediyesi, Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi (EBYS) ve sanal operatör ile akıllı belediyecilik uygulamalarında teknolojinin bütün imkanlarını en etkin şekilde kullanıyor. “e-belediye” sistemi sayesinde hem zaman hem de kağıttan tasarruf eden Bağcılar Belediyesi, tahakkuk işlemleri için gelen ilçe sakinlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Her gün yaklaşık 2 bin 500 kişi, emlak, çöp, ilan ve reklam vergilerini ödemek amacıyla mali hizmetler müdürlüğü tahakkuk birimini ziyaret ediyor. Toplam 10 veznede 14 tahakkuk memuru en seri şekilde işlemleri yaparken, ilçe sakinlerine soğuk ve sıcak içeceklerin yanında kuru pasta ikram ediliyor. Sabah saat 09.00 ile 16.30 arasında hizmet verilen serviste işlemleri yapılanlar, devlete karşı görevlerini yerine getirmenin huzurunu yaşıyor. İşlemlerin yapılmasını veya kendilerine sıra gelmesini bekleyen ilçe sakinlerine soğuk ve sıcak içeceklerin yanında; poğaça, börek, açma, simit, kurabiye çeşitleri açık büfe olarak ikram ediliyor.

“HİZMETLERİMİZ KALİTE SERTİFİKASINA LAYIK GÖRÜLDÜ”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemşehrilerine hızlı ve kaliteli hizmet verdiklerini belirterek, “Bağcılar Belediyesi olarak yerel yönetimin en güzel örneklerini sunuyoruz. Hizmetlerimiz, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi kalite sertifikalarına layık görüldü. Bağcılarlı hemşehrilerimi belediye binamızda en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz” dedi.