Engelliler ve aileleriyle biraraya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Engelli yurttaşlarımızı hayatın içine katmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartallı’ların sorunlarını ve dertlerini dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında engelliler ve engelli aileleri ile bir araya geldi. Başkan Altınok Öz’e Kartallılar yoğun ilgi gösterdi. Engelli ailelerin ve Kartallı vatandaşların sıkıntılarını ve dertlerini dinleyen Başkan Altınok Öz, çözümlenmesi için gerekli talimatları müdürlerine iletti. Kartallı vatandaşlar ve engelli aileleri Başkan Altınok Öz’e gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür etti.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da yaşayan engellilerin ve Kartallı vatandaşların sorunlarına çözüm ürettiklerini belirtti. Başkan Altınok Öz, “Kartallı engelliler bizim için çok önemli. Engelli yurttaşlarımızı hayatın içine katmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelsiz Üretim Atölyemizde engellilerin üretimleri bizlere mutluluk veriyor. Kartallı yurttaşlarımızın daha çağdaş ve huzurlu bir ilçede yaşamaları için Kartal Belediyesi olarak çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.