Tuzla Belediyesi, Türkiye’nin en fonksiyonel sosyal tesisi olan Tuzla Şelale Park’ta Şelale Cafe-Restaurant ile bay ve bayan yüzme havuzlarını hizmete açtı. Tesislerin açılışını yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da yaşamak ayrıcalık olacak” dedi.

Tuzla Belediyesi, 5’inci sosyal tesisi olan Tuzla Şelale Park’ta Şelale Restaurant-Cafe ile bay ve bayan yüzme havuzlarını düzenlenen törenle hizmete açtı. Türkiye’nin en fonksiyonel tesisi olan Şelale Park’ta gerçekleşen açılışa Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ve çok sayıda vatandaşın katıldı. Açılış sonrası Kaymakam Ali Rıza Çalışır, Başkan Şadi Yazıcı ve beraberindeki vatandaşlar tesisleri gezdi.

“TUZLA’DA YAŞAMAK AYRICALIK OLACAK”

Tuzla halkı için yeni bir yaşam alanı oluşturduklarını belirten Başkan Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da yaşamanın ayrıcalık olacağına inanıyoruz” dedi.

Ayrıcalığı ortaya koyacak hizmetleri de bir bir açtıklarını ifade eden Şadi Yazıcı, Tuzla için yüksek bir standart ortaya koyduklarını vurgulayarak, tesislerin Tuzla Belediyesi’nin kendi bünyesinde çalışarak hizmet sunacağını ve özel sektöre bırakılmayacağını sözlerine ekledi.

150 kişilik restoran bölümü ile hizmet verecek olan Şelale Restaurant-Cafe’de çorba, döner, kebap, pide ve tatlı çeşitleri, bulunacak. 100 kişilik cafe bölümünde ise sıcak, soğuk içecekler ve çeşitli specialler servis edilecek.

Yarı olimpik yüzme havuzu ise bay ve bayan olmak üzere iki ayrı bölüm şeklinde hizmet verecek, her kısımda ayrıca çocuk havuzu da bulunuyor.