Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belirli periyotlarla düzenlenen Personel Buluşmaları 1’nci Toplantısı’nda belediye çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Hasan Can, “Türkiye artık daha güçlü, daha büyük ve istikrarlı bir ülke olacaktır” dedi.

Her fırsatta belediye personeliyle bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 16 Nisan referandumu öncesi Personel Buluşmaları 1’nci Toplantısı’nda belediye çalışanlarına Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini anlattı.

“Dün hayal edemediklerimizi bugün gerçekleşmiş görüyoruz”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye personeline yaptığı konuşmasında, “Her seçim öncesi belirli periyotlarla bir araya geliyoruz. Hep birlikte sahaya iniyoruz, ev ev geziyoruz” dedi. 15 Temmuz darbe girişimini belediye çalışanlarına ayrıntılarıyla anlatan Başkan Hasan Can, “Milletimize şükran borçluyuz. Milletimiz kahramanlık destanını o gece bir kez daha yazdı. Elbette bu kahramanlığın bir komutanı bir önderi vardı. O da şüphesiz Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.

O gece Allah’ın ölüm korkusunu milletin kalbinden aldığını ve FETÖ’nün kurumlara nasıl sızdığını anlatan Başkan Hasan Can, 16 Nisan referandumunun öneminden ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nden bahsetti.

Başkan Hasan Can, “80 senede bu ülkeye yapılanın son 15 senede 4-5 katı hizmet yapılmıştır. Dünyanın en büyük ve son teknoloji projeleri yapıldı. Bunları hayal bile edemiyorduk. Yeni köprüler, 3. havalimanı, metrolar, Marmaray, Avrasya Tüneli, savunma sanayisinde yaptığımız uçaklar, füzeler, tanklar ve silahları daha önce hayal edemiyorduk” dedi.

Başkan Hasan Can, “Dün hayal edemediklerimizi bugün gerçekleşmiş görüyoruz. Türkiye daha güçlü daha büyük daha istikrarlı olacaktır” diyerek konuşmasına son verdi.