Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Örnek Cemevi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Alevi vatandaşlarla birlikte oruç açtı. Örnek Cemevi’nde gerçekleşen oruç yemeğine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, belediye meclis üyeleri katıldı. Hz. Hüseyin ve Kerbela şehitlerinin matemi tutulan Muharrem ayında oruç tutan alevi vatandaşlar ile Başkan Kadıoğlu oruç açarak birlik lokması yedi.

Örnek Cemevi dedesi Ali Dede’nin okuduğu dualar ve Muharrem ayının önemi ile ilgili yaptığı konuşmanın ardından Kaymakam Ekrem İnci ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı.

BAŞKAN KADIOĞLU’NDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Başkan Kadıoğlu, yaptığı konuşmada kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Muharrem ayının içinde bulunduğumuz şu günlerde hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken en özel günlerdir. Matem ve yasımızı birlikte yaşıyoruz ve lokmamızı hep birlikte paylaşıyoruz. Hep birlikte yas içinde olduğumuz bu günlerde Alevi vatandaşlarımızın ibadetlerini rahat ve huzurlu bir şekilde yerine getirebilmeleri için canların lokmalarına ortak oluyoruz. Ülkemizde birlik ve beraberliğin en büyük göstergesi budur. Muharrem ayında tuttuğumuz oruçlarımızın kabul olmasını diliyorum” dedi.