Beşiktaş Belediyesi bünyesinde çalışan personel için yılbaşı partisi düzenlendi. Gecede Ordu Fatsalı olan Belediye Başkanı Murat Hazinedar koro ile birlikte “Hekimoğlu” türküsünü ve çok sevdiğini belirttiği “Nemrut’un Kızı” türküsünü seslendirdi.

Beşiktaş Belediyesi, belediye çalışanları için geride kalan bir yılın stresini atmaları amacıyla yılbaşı partisi düzenledi. Galatasaray Adası’nda düzenlenen yılbaşı partisine; CHP Parti Meclis Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar, Türkiye Değişim Hareketi İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş ile Beşiktaş Belediyesi’nin tüm çalışanları katıldı. Gecede Başkan Murat Hazinedar koro ile birlikte “Hekimoğlu” türküsünü ve çok sevdiğini belirttiği “Nemrut’un Kızı” türküsünü seslendirdi. Yılbaşı partisine katılan belediye çalışanları Beşiktaş Devlet Korosu’nun sahne aldığı gecede doyasıya eğlendi. Gecenin sürprizi ise Beşiktaş’ın temiz kalması adına çok erken saatlerde mesaiye başlayan temizlik personellerinden oluşan koronun Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” isimli türküsünü seslendirmesi oldu.

“EMEĞİNİZ HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ, DEĞERLİ”

Düzenlenen yeni yıl partisinde belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Hazinedar, gecede çalışanları ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hazinedar, “Türkiye’de ilk defa bir şey oldu. Taşeronda, ihaleyi alan yüklenicide örgütlenme olmadığı halde yani sendika örgütlenmediği halde biz hem örgütlenmelerine destek çıktık, hem taleplerinin yüzde yüzünü kabul ettik, üstüne birde toplu iş sözleşmesini imzaladık. Biz dedik ki işçimizle, memurumuzla, sendikalı olanı, kadrolu olanıyla kadroda olmayanıyla, bütün kardeşlerimle ayrım yapmadan yılbaşını birlikte kutlayalım. Geçmişte yaptıklarımızı hatalarımızla, sevaplarımızla, günahlarımızla, güzelliklerimizle geride bırakalım. Yeni bir yıla gidiyoruz. İnşallah bu yılbaşında Beşiktaş Türkiye’nin yılbaşı kutlamalarında kalbi olacak. Dünyanın kalbi Beşiktaş’ta atacak. Emeğiniz her şeyden daha önemlidir, değerlidir. Her istediğinizi yapamam benim de hatalarım olabilir, biz bir aileyiz” şeklinde konuştu.