Beykoz Belediyesi yaşlıların ve sağlık kuruluşlarına gidemeyecek durumda olan vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla evde sağlık hizmeti başlattı.

Beykoz Belediyesi, ilçe sınırlarında yaşayan yaşlıların ve sağlık kuruluşlarına gidemeyecek durumda olanların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla evde sağlık hizmeti başlattı. Donanımlı araçlar ve ekiple evde sağlık hizmeti vermeye başlayan Beykoz Belediyesi, başlattığı hizmeti ve hizmette kullanılacak araç ve gereçleri belediye önünde düzenlediği programla tanıttı. Törene Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile belediye görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

"Dertleri olduğunda onların dertlenen bir belediyeleri var”

Törende konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Evde sağlık hizmeti için adım attık. Bugünden itibaren başlıyoruz. Bu hizmetin bir kısmını zaman zaman yapıyorduk. Artık bugün biraz daha farklı yapacağız. Personelimiz eğitimli bir personel. Araçlarımız donanımlı araçlar. İnşallah Beykoz’un yaşlısı sağlık hizmetine ihtiyaç duyanın bundan sonra asla gözlerini yaşlı olarak görmeyeceğiz. Dertleri olduğunda onların dertlenen bir belediyeleri var” dedi.

"Allah hiçbirinize buna ihtiyaç etmesin; duamız o"

Beykoz Belediyesi’nin evde sağlık hizmetinin telefon numarasını paylaşan Başkan Çelikbilek, “444 66 61 numaralı telefonu arıyorsunuz ve 4’ü tuşluyorsunuz karşısına bizim sağlık ekibi çıkacak. Ne istediğinizi soracaklar bilgilerinizi alacaklar ve sizlere ulaşacaklar. Allah hiçbirinize buna ihtiyaç etmesin; duamız o. Ama ihtiyaçları olduğunda kardeşleri olan Beykoz Belediyesi ve çalışanlarının onların yanına koşacaklarını hiç kimse aklından çıkarmasın” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yapılan duayla birlikte evde sağlık hizmeti başladı. Başkan Çelikbilek, hizmette kullanılacak araçları inceleyerek sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. Araçlardan birine binen Başkan Çelikbilek, ilk testi de kendisi yaptı.