Beylikdüzü Belediyesi, Tüyap’ta düzenlenen 33. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’nda yerini aldı. Stantları gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kitapların insanlara kattığı değere vurgu yaparak, bol bol kitap alışverişinde bulundu, ünlü yazarlarla sohbet etti.

Tüyap 33. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı, Beylikdüzü’nde başladı. Özellikle gençlerin ve öğrencilerin ilgi gösterdiği fuarda standını açan Beylikdüzü Belediyesi, barkovizyon yardımıyla vizyon projelerini hem fuar ziyaretçilerine tanıttı, hem de Beylikdüzü Halk ve Çocuk Kütüphanesi’nin duyurusunu yaptı. Fuarda Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri de bulundu.

“BEYLİKDÜZÜ’NE DEĞER KATIYOR”

Fuarı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok sayıda yayınevinin standına uğrayarak, kitapları yakından inceledi ve kitap alışverişi yaptı. Özellikle tarih kitaplarına olan merakından bahseden Başkan İmamoğlu, “Tüyap Kitap Fuarı çok değerli. Kitaplar çok önemli. Kitapların insanlara kattığı tecrübe çok ayrı. Bu fuar Beylikdüzü’ne bir değer katıyor. Önemli sanatçıları bir arada görebiliyor, onlarla sohbet edebiliyoruz” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİ BURAYA GETİRDİ”

İmamoğlu, ayrıca çocuk ve gençlerin kitapların dünyasında heyecanla kaybolmalarının ve ebeveynlerin çocuklarımız bizi buraya getirdi demelerinin öneminin çok büyük olduğuna dikkat çekti. Önümüzdeki yıl Beylikdüzü Belediyesi’nin Kitap Fuarı’na olan entegrasyonunu çok daha iyi bir şekilde sağlayacağının altını çizen İmamoğlu, tüm vatandaşların kitap okumasını diledi. Veli Ağbaba, Sinan Meydan gibi sevdiği yazarlara ve önemli kişilik Vural Savaş’a kitap imzalatmayı da ihmal etmedi.