Eğitim dönemi boyunca Şişhane ve Okmeydanı’ndaki Gençlik Merkezlerinde açtığı Üniversite Hazırlık Kursları ile öğrencileri LYS’ ye hazırlayan Beyoğlu Belediyesi, gençleri tercih telaşlarında da yalnız bırakmayarak bu yıl da Üniversite Tercih Destek Merkezi kurdu. Öğrenciler, 18-26 Temmuz tarihleri arasında hizmet verecek olan merkezde uzman eğitimciler eşliğinde tercihlerini yapabilecekler.

Hayata geçirdiği dev projelerle ilçede yaşayan vatandaşların refah seviyesini yükseltmeyi hedefleyen Beyoğlu Belediyesi, açtığı eğitim kurslarıyla da öğrencileri geleceğe hazırlamaya devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi, eğitim dönemi boyunca Şişhane ve Okmeydanı’ndaki Gençlik Merkezlerinde açtığı Üniversite Hazırlık Kursları ve sınav arifesinde İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile düzenlediği “Sınav Stresi ve Motivasyon” seminerleri ile üniversite sınavına hazırladığı gençleri tercih telaşlarında da yalnız bırakmayarak bu yıl da Üniversite Tercih Destek Merkezi kurdu.

Amaç, öğrencilerin doğru tercih yapmasına yardımcı olmak

Beyoğlu Belediyesi, 2011 yılından bu yana Gençlik Merkezi’nde kurduğu Üniversite Tercih Destek Merkezini, bu yıl İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile açarak, ilçede yaşayan öğrencilerin geleceklerini etkileyecek kararlarında doğru yönlendirmeyi hedefliyor. Uzman eğitimcilerin görev yaptığı Üniversite Tercih Destek Merkezi, 18 Temmuz’dan 26 Temmuz!a kadar Şişhane’deki Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde 09.30 - 17.00 saatlerinde açık olacak.