Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Halıcıoğlu’nda bulunan Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören 800 öğrencinin tamamını boğaz turuna götüreceklerini söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda geleneksel hale gelen ’Okul Buluşmaları’na ara vermeden devam ediyor. Başkan Demircan, Halıcıoğlu’nda bulunan Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okul yönetimi, öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Minik öğrenciler tarafından sevinç gösterileriyle karşılanan Başkan Demircan, okul bahçesinde öğrencilerle sohbet etti. Başkan Demircan daha sonra okulun toplantı salonunda öğretmen, okul aile birliği üyeleri, mahalle muhtarları, mahallelerden sorumlu meclis üyeleri ve veliler ile de bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

800 öğrenci boğaz turu yapacak

Öğrencilere talepler doğrultusunda sinema sözü veren Başkan Demircan, öğretmenlerin öğrenciler için talep ettiği boğaz turuna da olumlu cevap verdi. Başkan Demircan’ın Hoca İshak Efendi Ortaokulu’nda eğitim gören 800 öğrencinin tamamını boğaz turuna götüreceklerini söylemesi okul yönetimi, öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

"Öğrencilerimiz tarihini ve kültürünü tanımış olarak mezun oluyor"

Okul ziyaretlerine çok önem verdiklerini belirten Başkan Demircan, "İlçemizde bulunan okullarımızı ziyaret ederek okullarımızın eksiklerini tamamlıyoruz. Bizim için okullarımızın ihtiyaçlarının yanında öğrencilerimizin ihtiyaçlarını da karşılamak çok önemli. Onun için öğrencilerimizin katılabilecekleri sosyal aktivitelere çok önem veriyoruz. Öğrencilerimizin kendi doğup büyüdükleri semti, tarihi ve kültürel miraslarını yakından tanıması için Kefken Kampı, Kültür Gezileri, Boğaz Turları, tiyatro gösterimleri ve sinema gibi birçok sportif ve eğitici aktiviteler düzenliyoruz. Hepsi öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunmak noktasında çok önemli bir yere sahip. Bu sayede Beyoğlu’nda liseden mezun olan bir öğrenci sosyal aktivitelerimiz sayesinde kendi çevresini, tarihini ve kültürünü tanımış olarak mezun oluyor. Bu da bizim için büyük bir gurur kaynağıdır" dedi.