Çekmeköy Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından hazırlanan ’1 bot 1 mont’ projesi kapsamında, öğrencilere kışı sıcak geçirmelerini sağlayacak birer bot ve mont hediye edildi.

Çekmeköy Belediyesi ve Kent Konseyi’nin ’1 bot 1 mont’ projesiyle, ilçede eğitim gören 900 öğrenciye bot ve monttan oluşan hediye setleri dağıtıldı. İlçede bulunan 46 ilkokul, ortaokul ve liseyi kapsayan projeye, Türkiye’nin önde gelen bir hazır giyim markası destek verirken, hediye paketleri İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü’nden gelen listelere göre hazırlandı. Hediye paketleri okul yöneticilerine teslim edilerek, öğrencilere ulaştırılması istendi.

Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Güç Kardeşler Anadolu Lisesi’nde düzenlenen proje tanıtım törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş ve Kent Konseyi Başkanı Hatice Sıraç katıldı. Öğrencilerin bulundurulmadığı törende, hediye paketleri okul yönetimine teslim edilerek, çocuklara ulaştırılması istendi.