Çekmeköylüler obezite ile mücadele kapsamında yağmura aldırış etmeden şemsiyeleriyle yürüdü.

Sağlık Bakanlığı ve Çekmeköy Belediyesi Kent Konseyi obezite ile mücadele kapsamında ’’Sağlıklı yaşam Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü” adıyla Çekmeköy Doğa Parkı’nda yürüyüş düzenledi. Düzenlenen yürüyüşe Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüşe katılan vatandaşlar sağlık için yağmura aldırış etmeden şemsiyeleriyle yürüdü.

“ÇEKMEKÖYLÜLER SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GELECEĞE YÜRÜYECEK”

Yağışlı havaya rağmen vatandaşlarla yürüyüşe katılan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, düzenlenen yürüyüşün faydalı olduğunu ve zaman zaman kendisinin de Doğa Parkı’nda yürüyüşlere katıldıklarını ifade etti. Kansız,”Çekmeköylüler artık sağlıklı bir şekilde geleceğe yürüyecek sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Yürüyüşe katılan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli,”Bugün obezite ile mücadele kapsamında bir yürüyüş düzenledik, Kasım ayının son gününde vatandaşlarımız burada yüzde75’i orman olan Çekmeköy’de bu organizasyonun yapılması çok anlamlı ve manidar” diye konuştu.