CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer’in özel aracının arka tamponuna sprey boyayla ’sıra sende’ diye yazılarak tehdit edildiği iddia edildi. Emniyete giderek şikayette bulunan Özer, “Emniyet güçlerinin bunu yapanları bulacağına da eminim. Polisimize güvenim tamdır” dedi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer, önceki gece arkadaşı ve parti üyesi bir kişiyle beraber Büyükçekmece sahilinde bulunan bir restorana yemeğe gitti. Aracını, restoranın bulunduğu alanın biraz uzağına park eden İlçe Başkanı, yemeğin ardından eve dönmek için restorandan ayrıldı.

İddiaya göre, aracına bindikten kısa süre sonra, arka lastikten ses geldiğini fark eden CHP İlçe Başkanı Özer aracını durdurup kontrol etti. Bu sırada, sağ arka lastiğin bıçakla kesildiğini ve özel aracının arka tamponuna sprey boyayla "Sıra Sende" diye yazı yazıldığını gördü. Bu tehdit üzerine Büyükçekmece polis merkezine şikayette bulunan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı bu saldırıyı yapanlardan şikayetçi oldu. Polis incelemesinde, lastik bijonlarının da gevşetildiği fark edildi. Özer’e yönelik tehdit için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, "Mesleğim avukatlık ama 2 yıldır yani İlçe Başkanı olduğumdan beri dava almıyorum. Doğal olarak işimden ötürü tehdit almam mümkün değil. Bu saldırı ve tehdidin siyasi içerikli olduğunu düşünüyorum. Emniyet güçlerinin bunu yapanları bulacağına da eminim. Polisimize güvenim tamdır. Bu tip tehditlerden de yılıp, korkacak değiliz. Bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.