Kartal’da düzenlenen ’Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor’ etkinliğinde okuyucularıyla biraraya gelen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, düzenlenen söyleşide deprem ve kent konusunda bilgiler verdi.

Kartal’da yazarlar okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Kartal Belediyesi ve Kırıntı dergisinin ortaklaşa düzenlediği ’Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor’ programı kapsamında her gün farklı bir yazar Kartallı okuyucularıyla bir araya geliyor. Kartal Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen buluşmada Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan okuyucularıyla bir araya gelerek söyleyişi yaptı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürü Nuran Keriş’in de katıldığı programa Kartallı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Deprem Profesörü olan Ercan, daha önce Türkiye’nin yaşamış olduğu depremlerden bahsederek yaşanılan kayıpların yanlış kentleşmeden dolayı olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projesinin de doğru işletilmediğinden bahsetti. Dinleyicilerin sorular yönelterek yoğun ilgi gösterdiği söyleşinin ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, okurların kitaplarını imzaladı.