Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen programda engelliler bir araya geldi. Avrupa ve Türkiye yüzme şampiyonalarında dereceye girenlere ödüllerin verildiği programda ihtiyaç sahibi engellilere de tekerlekli sandalyeler dağıtıldı.

Sultangazi Belediyesi, düzenlediği programla engellileri buluşturdu. İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen programda Avrupa ve Türkiye yüzme şampiyonalarında dereceye girenlere ödüller verildi. Programa İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, engelli vatandaşlar ve yakınları katıldı.

“MESELE KAFAMIZDAKİ ZİHNİMİZDEKİ ENGELLERİN KALKMASI“

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Mesele kafamızdaki, zihnimizdeki engellerin kalkması, o kalktıktan sonra hiçbir şey engel değil. Bu gecenin moral gecesi adına inşallah hakkını bulacağına inanıyorum. Bu çocuklar burada çok mutlu olacak bizde mutluyuz diyelim. Allah bütün engelleri kaldıracak şekilde hizmetler yapmayı bize nasip etsin diyelim” şeklinde konuştu.

Engelli sporcular ise katkılarından dolayı Sultangazi Belediyesi’ne teşekkür etti ve başarı için çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

İhtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalyelerin de dağıtıldığı programda ayrıca İstanbul Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan sıra gecesi ve mehter grubu müzik gösterileri geceyi renklendirdi.