12-14 Mayıs Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası’nda Gaziosmanpaşa Belediyespor Genç Bayan Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu. 19-21 Mayıs Karate Çocuklar Balkan Şampiyonası’nda da bay ve bayan takımlarında birer şampiyonluk elde edildi.

Karate Federasyonu’nun faaliyet programında olan Türkiye Karate Şampiyonası’nda Genç Bayan Takımı’ndan Beyza Nur Ay, Şule Azra Akbulut ve Ayça Altınbaş Türkiye şampiyonu oldu. Muğla’da yapılan turnuvalarda Büyük Bayan Kata Takım’dan Emine Korkutmuş, Ayşegül Karacalar ve Sedanur Karacalar ve Ümit Genç Kata Takımı’ndan Emin Aksoy, Ahmet Bolat ve Burak Arslan ikinci, Genç Erkek B Takım’dan ise Alperen İlhan, Hamza Levent, Denizer Tiril ise Türkiye üçüncüsü oldu.

19-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da yapılan Karate Çocuklar Balkan Şampiyonası’nda da Bay Kata’dan Onur Çot ve Yıldızlar Bayan Takımı’ndan Bera Deniz, Elif Irmak Özdemir, Yaren Kahveci balkan şampiyonu oldu. Yine Yıldız Bayan Kata Takımı’ndan Burcu Naz Çot, Elif Berra Yılmaz, Saliha Hacer Akbulut ikinci, Yıldız Bayan Ferdi Kata’dan Esma Sıla Evsan üçüncü oldu.

Ayrıca tekvando ve masa tenisi branşlarında da başarılar arka arkaya geldi. 4. İslam Oyunları’nda Azerbaycan (Bakü) sporcu Serdar Yüksel ülkemizi temsil ederek tekvando branşında üçüncü oldu. Masa tenisi branşında da Gaziosmanpaşa Belediyespor Masa Tenisi Erkek Takımı, 1. Lig’den Spor Toto Süper Ligine yükseldi.