Güngören Belediyesi’nin el sanatlarından enstrümana, eğitsel kurslardan sahne sanatlarına kadar birçok branşta organize ettiği ‘Kültür-Sanat’ kurslarının 2014-2015 dönemi eğitimleri Ekim ayından bu yana devam ediyor.

Güngören Belediyesi’nin, ilçe sakinlerinin sosyal, kültürel, sanatsal ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde karşılayabilmek amacıyla, gelen talepler göz önünde bulundurularak her yıl farklı branşlar ekleyerek zenginleştirdiği Kültür Sanat Kursları 2014 - 2015 döneminde de kursiyerlere kapılarını açtı. Düzenlenen kurslar kapsamında son 5 yılda 4 binin üzerinde Güngörenli ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulurken 2014 -2015 döneminde 24 branşta eğitimler devam ediyor.

Ekim ayında başlayan ve takı tasarımdan ahşap boyamaya, çocuk gelişiminden fotoğrafçılığa, İngilizce den web tasarıma, tiyatrodan gitara kadar herkesin ilgisine göre branş bulabildiği kurslar, ilgi duydukları branşlarda var olan yeteneklerini geliştirmek ve hayatın stresinden uzaklaşmak için farklı hobi alanları arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor.

Aldıkları eğitim ile gizli kalmış yeteneklerini ortaya çıkaran, öğrendiklerini uygulamalı olarak hayata geçirme fırsatı yakalayan kursiyerler, “Bizler kültür merkezlerinde açılan kurslarla hem kendimizi geliştirme fırsatı buluyoruz, hem de evde oturmak yerine sosyal aktivitelere katılma imkanına sahip oluyoruz. Bizlere bu fırsatı tanıyan Güngören Belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi.