Güngören Belediyesi, öğrencilerin eğitimi konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sabır ve hoşgörü sembolü öğretmenleri, Safranbolu gezisiyle ödüllendirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında bu yıl da ilçede görev yapan öğretmenler için Safranbolu gezisi düzenleyen Güngören Belediyesi, aydınlık yarınların teminatı öğretmenleri unutmadığını gösterdi. Çocuklara ve gençlere sundukları eğitim ve öğretim hizmetlerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen gezi kapsamında aileleri ile birlikte Safranbolu’yu gezme şansı bulan öğretmenler, bir yandan yorgunluklarını atarken diğer yandan da ülkemizin tarihi, kültürel zenginliklerini görme ve gezme imkanına kavuştu.

Eğitim camiasına olan desteklerinin bir devamı olarak bu geziyi düzenlediklerini belirten Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, “Çocuklarımızın yetiştirilmesi ve yarınlara hazırlanması gibi kutsal bir görevi üstlenen ve geleceğimizin temellerinin atılmasında en büyük paya sahip olan öğretmenlerimize minnet borçluyuz. Öğretmenler Günü’nü her ne kadar yılda bir gün sembolik olarak kutlasak da, belediye olarak başta öğretmenlerimiz olmak üzere eğitim camiamızın her zaman yanındayız. Düzenlenen bu gezilerle de öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarının güçlenmesini diliyoruz” diye konuştu.

Üç ayrı grup olarak planlanan gezi kapsamında, 22 Kasım Cumartesi günü ilk gurup gezi programını tamamlarken, 29 Kasım Cumartesi ve 6 Aralık Cumartesi olmak üzere iki ayrı grupta öğretmenler Safranbolu’yu ziyaret edecekler.