Güngören Belediyesi yaz spor etkinlikleri devam ediyor. 6-14 yaş arası Güngörenli çocuklara hitap eden basketbol, voleybol, yüzme ve su eğlence parkı kayıtları sürüyor.

Güngören Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yapılan yaz spor etkinlikleri yoğun katılım ile devam ediyor. Güngören’de oturan vatandaşlar telefon üzerinden ya da bizzat çocuklarının TC kimlik numaralarıyla kayıt için başvuruda bulunabiliyor. Basketbol ve voleybol eğitimleri Cemil Meriç Mesleki Teknik Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşirken, yüzme kursu eğitimleri Merkez Mahallesi Ziyapaşa Sokak’ta yapılıyor. Erkek ve kız seansları farklılık gösterdiğinden belediyeden bilgi alınması gerekiyor. Kayıt için ise tam idrar, Hepatit B tahlili ve havuza gidebilir raporu ile birlikte velinin bizzat başvuruda bulunması gerekiyor. Su Eğlence Parkı (Aqua Park) kayıtları için ise çocuğun bir adet fotoğrafı ile bizzat başvuru gerekiyor. Kayıt için Kültür Müdürlüğü ve Beyaz Masa’ya başvuru yapılabiliyor.

Eylül dönemine kadar devam eden etkinliklerde şu ana kadar yüzmeye 826, aquaparka 367, basketbola 652, voleybola ise 114 kayıt alındı.