Ağzı ve gözleri ileri derecede enfeksiyon kapmış olan kedi, Eyüp Belediyesi bahçesine gelince veteriner ekipleri minik kediyi tedavi altına aldı. Hastalık nedeniyle ayakta durmakta zorlanan kedinin imdadına Eyüp Belediyesi Veteriner İşleri ekipleri yetişti.

Sabah saatlerinde Eyüp Belediyesi bahçesinde yüzü enfeksiyon kapmış bir yavru kedi olduğu tespit edildi. Enfeksiyon nedeniyle ayakta durmakta zorlanan kediyi gören belediye görevlileri durumu Veteriner Müdürlüğü’ne haber verdi. Veterinerlik ekipleri, Eyüp Belediyesi Hizmet Binası bahçesinde hasta bir kedi bulunduğu ihbarını alınca hemen minik kediye müdahalede bulundu. Belediye bahçesine gelen ekipler burada, ağzından ve gözlerinden ileri derecede enfeksiyon kapmış olan kediye ilk müdahaleyi yaptılar.

Ekipler, hastalık nedeniyle bir süre beslenemeyen ve bu yüzden de ayakta durmakta zorlanan kediyi Eyüp Belediyesi hayvan ambulansına aldılar. Veterinerlik ekipleri daha sonra hasta kedi, tedavisini tamamlamak için ambulansla Eyüp Belediyesi Hayvan Kliniği’ne kaldırıldı.