Kartal Belediyesi, sanat ve kültürde fark oluşturacak çalışmalar yapmaya devam ediyor. 4 yıldır çalışmalarını aralıksız sürdüren Kartal Belediyesi Çocuk Korosu, yine bir konserle Kartallılara müzik ziyafeti verdi.

2013 yılından bu yana Şef Pınar Güçlü yönetiminde Soğanlık Kültür Merkezi’nde müzik eğitimi alan 5-12 yaş arası çocuklardan oluşan koro, Kartallı sanatseverlerin karşısına çıktı. Soğanlık Kültür Merkezi’ndeki konsere Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, korist çocukların velileri ve vatandaşlar katıldı. Minik sanatçılar, birinci bölümde; “Buruk Acı, Samanyolu, Bak Yeşil Yeşil, Seven Ne Yapmaz, Bak Bir Varmış Bir Yokmuş, Delisin, Yangın Var, Masal” eserleri, ikinci bölümde ise; “Sefalar Getirdiniz, Benim Gözüm, Hatırla Ey Peri, Gesi Bağları, Senden Başka, Gözleri Aşka Gülen, Ben Bilirim, Hasretinle Yandı Gönlüm” gibi birbirinden güzel eserleri büyük bir ustalıkla seslendirdi.Konserin ardından minikler babalarına bir de erken babalar günü sürprizi yaptı. Babalarını sahneye davet eden minikler “Masal” adlı eseri babaları için seslendirdi.

Konser sonunda Safiye Onay, velilerin adına Şef Pınar Güçlü’ye plaket takdim ederek, “Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz’e, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.