Kartal Belediyesi ile Kartal Yakacık Doğa Koleji’nin ortaklaşa yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Turnuvadan elde edilen gelir ile Güney Doğu ve Doğu Anadolu okullarına yardım edilecek.

Kartal Belediyesi ve Kartal Yakacık Doğa Koleji’nin işbirliği ile yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçına Kartal Belediyesi Başkan vekili Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi birim müdürleri, okul yönetimi ve öğrenciler katıldı. Turnuvanın final maçı zorlu bir salon futbolu mücadelesine sahne oldu. Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Semih Yuvakıran’ın da katılarak destek verdiği turnuvada final maçında gençler kıyasıya bir maç sergiledi.

16 dakika süren ve peş peşe gollerin atıldığı turnuvanın kupa törenine katılan Kartal Belediyesi Başkan vekili Gülcemal Fidan, şampiyonluk kupasını kazanan takımların oyuncularına madalya verdi. Fidan, genç futbolculara eğitim ve spor yaşantısında başarılar dileyerek, belediye olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine yapılacak bu tür katkılara açık olduklarını belirtti. Genç futbolcularda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz olmak üzere tüm Kartal Belediyesi ailesine verdikleri katkı ve destek için teşekkür ettiler.

‘Spor kardeşliktir her engeli aşar’ amacıyla yola çıkılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında turnuva süresince satılan biletlerden elde edilen gelir ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki okullara yardım yapılacak.