Kartal Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Kartal Belediyesi tarafından 3’cüsü düzenlenen ‘Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’ sonuçlandı. Kartal Belediyesi yeni hizmet binasının meclis salonu fuaye alanında 2 gün boyunca süren turnuvaya 370 sporcu katıldı. Turnuva’nın ardından dereceye girenlere ödülleri, düzenlenen bir törenle verildi. Törene Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’in yanı sıra turnuvaya katılan çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı. Turnuvaya girenler ödüllerini büyük bir heyecanla aldı.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Kartal Belediyesi’nin 3’ncüsünü düzenlediği Atatürk Kupası Satranç Turnuvası sonuçlandı. 370 sporcumuzun katıldığı turnuva, Kartal’da belediyemizin düzenlemiş olduğu satranç turnuvalarının katılımlı olanlarından biri daha oldu. Halkımız çocukları ile bu turnuvalara önem veriyor ve iştirak ediyor. Kültür ve sanat alanlarında hizmetleri yanında Kartal Belediyesi, spora da ayrıca destek veriyor. Bu turnuva sonunda 25 kişi ödül aldı ayrıca tüm çocuklarımıza teşvik amaçlı katılım madalyaları verildi. Bunlar bundan sonraki etkinliklerde de devam edecek” dedi.

Törenin ardından tüm sporcular günün anısına fotoğraf çekildi.