Kartal Belediyesi eski başkanlarından merhum Mehmet Ali Büklü, vefatının 19’uncu yılında kabri başında anıldı. Mehmet Ali Büklü’yü örnek aldığını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Huzurundaysam en önemli olay seni rehber almam" dedi.

Kartal’da 1975-1980 ve 1989-1994 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yapan Mehmet Ali Büklü, ölüm yıldönümünde Soğanlık Mezarlığı’ndaki mezarı başında anıldı. Merhum Başkan Mehmet Ali Büklü için düzenlenen anma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Mehmet Ali Büklü’nün oğlu Bülent Büklü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, Mehmet Ali Büklü’nün özgeçmişinin okumasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla devam eden törende merhum başkan için dualar edildi.

Merhum Belediye Başkanı Mehmet Ali Büklü’yü kendine örnek aldığını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bugün Kartal Belediye Başkanı olarak huzurundaysam en önemli olay seni rehber almam. Belki biraz sıkıntılıydı ama en önemlisi 19 yıl sonra partililerin de, hemşerilerinde burada. Onlarla buluştun, onlarla bir aradasın. İlkleri yaptın belediyecilik açısından biz yöneticilere çok güzel rehber oldun” ifadelerini kullandı.