Küçükçekmece Belediyesi, sokak iftarlarının ilkini Yarımburgaz Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Belediyesi’nin her yıl on binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturduğu sokak iftarlarının ilki Yarımburgaz Mahallesi’nde yapıldı.

Ramazan’ın bereketinin paylaşılan lokmalarla arttığı iftar programına katılan vatandaşlar erken saatlerde alanı doldurdu. İftar programına Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut da katıldı. Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını tebrik ederek, iftar programlarını düzenleyen Başkan Karadeniz’e teşekkür etti.

"Rabbim oruçlarımızı kabul etsin"

KüçükçekmeceBelediye Başkanı Temel Karadeniz mahalle sakinlerini sofralarında selamlayarak, Ramazan aylarını tebrik etti. Karadeniz alanda yaptığı konuşmada, “Bizim mütevazi soframızı tercih ettiğiniz bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim. Küçükçekmece Belediyesi olarak ilk sokak iftarımızı Yarımburgaz Mahallemizde yapıyoruz. Dualarda buluşalım ve Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin.Yarımburgaz Mahallemizin imar problemini çözümü noktasında önemli adımlar attık. Elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Komşulardan birlik ve beraberlik fotoğrafı

Komşuların birlik ve beraberliğine sahne olan iftar sofralarında oruçlarını açan vatandaşlar, iftar duasını da hep birlikte yaparak, Ramazan ayını manevi bereketini yaşadı. Mahalle sakinleri gerçekleşen iftar yemeğinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, sokak iftarında ayrıca Küçükçekmece Belediyesi tarafından hizmet veren ikram aracı ile vatandaşlara çay ve meşrubat ikram edildi. Çocuklar da Hacivat- Karagöz ve animasyon gösterileri ile eğlendi.

Protokol üyeleri,2. Amatör ligden 1. Amatör lige yükselen Özyarımburgaz Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcularını da tebrik ederek başarılar diledi.