Büyükçekmeceli çocuklar “Yılbaşı Çocuk Şenliği”nde gönüllerince eğlendi. Noel Baba kıyafetleriyle halaylar çekip oynayan minikler 2015 yılını coşkuyla karşıladı.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen “Yılbaşı Çocuk Şenliği”, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Halay çekip şarkılar söyleyen minikler doyasıya eğlendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Noel Baba kıyafetleri giyerek gelen çocukları aileleri de yalnız bırakmadı. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte bale, tiyatro, modern dans ve folklor gösterileri sergileyen minikler 2015 yılını coşkuyla karşıladı.

NOEL BABALAR HALAY ÇEKEREK YILBAŞINI KUTLADI

Noel Baba kıyafetlerini giyen minikler, Mardin Yöresi Halk Oyunları Ekibi, davul zurna eşliğinde halay çekti. İzleyenlere maharetlerini sergileyen çocuklar, ellerine aldıkları mendillerle müziğe eşlik etti. Performanslarıyla büyük beğeni toplayan halk oyunları ekibi izleyenlerden büyük alkış aldı.

VELİLER DE EĞLENDİ

Kızı Zeynep ile birlikte etkinliğe geldiğini belirten Hale Kuzu, “Çocukların hepsi çok hoş görünüyordu. Biz de onlarla beraber eğlendik. Zaten çocuklarımız Barış Manço Kültür Merkezi’nde eğitimlere katılıyor. Onları sahnede görmek ayrı bir keyifti. Biz veliler olarak çok mutlu olduk, herkese mutlu yıllar” dedi.

“ONLARLA BİRLİKTE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Yılbaşı etkinliğinde çocukların eğlencesine ortak olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, “Şu andaki mutluluğumu size tarif edemem. Cıvıl cıvıl hepsi harika çocuklar. Onlarla birlikte olmaktan çok mutluyum. 20 yıldır bu etkinliği yapıyoruz. Çocuklarımız bir yıl boyunca burada öğrendiklerini sergiliyorlar. Velilerin de çok mutlu olduğunu görüyorum herkes çok mutlu, herkese mutlu yıllar diliyorum” dedi.